pirmdiena, 2010. gada 1. novembris

vecs piens

Nu jau vairāk laikam nav labi, ja cilvēki smejas par to, ja nosaucu sevi par aktīvu. Nu nekad jau tāda ļoti neesmu bijusi, bet šobrīd ir smags posms.
Un māsa man uzbrauca par nekomunikablitāti. Man šķiet, ka ir divas lietas, par ko nu tiešām ir nelietderīgi piesieties ir: nekomunikablitāte un zems pašvērtējums. Un ak kāda laime, esmu tikusi pie abiem.
Es tagad centos atrast sen izlasīto horoskopu par to, ka dvīņiem nav vērts norādīt uz viņu nepilnībām, jo tas padara visu daudz ļaunāku. Tā tik ļoti ir, bet man grūti iedomāties, ka citiem tā varētu nebūt.

dvīņiem raksturīga psihes divkosība, necieš kritiku, ātri apvainojas un ir viegli ievainojami. Dvīņi ir virspusēji un nespēj iedziļināties lietu būtībā.
Fantastisks raksturojums.

un es vēlos piedalīties fotokonkursā. Nezinu, kāpēc, jo nekad to neesmu gribējusi. Bet es gribu aizņemties fotoaparātu un man pratā ir divi cilvēki. bet cilvēki nav priecīgi aizdot labus fotoaparātus.

Un es goda vārds klausos Tiamat tikai tāpēc, ka viņiem last.fm ir šausmīgi fantastiska bildīte. Paši viņi man diezgan nepatīk.







Un es neesmu piedalījusies nevienā pasākumā kaut attāli saistītā ar Halovīnu. Tad nu šogad varētu skaitīt divus.
Viens bija Nabaklabā ar Frailty un Heaven Grey. Lieliski, ka man ir ārsta mētelītis. Toreiz, kad pirku, es viņu pirku beztēmā, bet tagad viņš jau man ir noderējis kādas pāris reizes. Tas ir diezgan izdevīgi, jo nevajag neko vairāk domāt.
Un ausis tikai nesen pārstāja sīkt.
Man tīiik ļoti patīk laba mūzika. un redzēju sava izbijušā trolejbusbiedra izliktās trīs fotogrāfijas izstādē. Tas nekas, ka sapratu tikai divas no tām. Un vēl es dabūju tās havajiešu krelles ar Jāgermeister simboliņiem ^^
Un tās nakts liekā stunda man ļoti palīdzēja nākamajā dienā tomēr aiziet uz darbu suņu izstādē.
Un nākamā dienā (kas skaitās īstais helovīns) bija ikgada helovīna pasākums, kurā es gan biju pirmo reizi. Bet sajūta bija nelāga visu vakaru un vēlāk uzzināju arī iemeslu- man bija temperatūra. Bet vienalga noteikti nenožēloju ierašanos kaut arī čāpoju mājās ar kājiņām. Un esmu nelietderīga Alias'ā. Nemāku skaidrot. Un lasīju, ka dvīņiem ir stāstnieka talants, bet viņi to nekopj, tāpēc nekas nesanāk. Ahāaa.

Un mana māsa to tomēr ir izdarījusi. Viņai tagad ir pīrsings. Nu viņai izskatās labi, bet man, protams, nepatīk. Un tagad viņu droši vien neviens nespēs atturēt arī no tetovējuma taisīšanas. Es viņai neļaušu sūdzēties, ja viņai viņš apniks.



18 comments:

  1. ha ha, tik ideālas tas dvīņu raksturojums :D starp citu, šad tad papētot draugu/paziņu horoskopus esmu ievērojusi, ka dvīņu man vienmēr ir daudz.

    un es tiešām ceru, ka nav tik traki, jo es nepamanīju brīdi, kad parādījās arī zemais pašnovērtējums, un viņam katrā ziņā nav iemesla tādam būt. Apskāviens tev!

    man arī kādreiz bija tā Jāgermeister virtene

    AtbildētDzēst
  2. ā, un neraizējies par alias, tu mani un 2 fiziķus saliki "Ģeniālajā" krāsaino kauliņu spēlē! :D

    AtbildētDzēst
  3. tu esi pret tetovējumiem? jeb pret to, ka tava māsa tetovējas?

    jā, vakar bija diezgan jauki. nu, mēs ar Margu visu alias spēles laiku smējāmies un zaudējām tādējādi diezgan daudz punktu. viss jau bija par prieku. un tiešām bija forši. ļoti patika.

    AtbildētDzēst
  4. Liene, man zemais pašvērtējums nekad neradās. Viņš vienmēr tāds ir bijis :D neko neesi palaidusi garām.
    un te ir vēl:Viņi apkārtējiem šķiet laimīgi, apburoši un pārliecināti par savām spējām, taču bieži vien zem šādas maskas tiek slēpts pesimisms.

    bet vispār horoskopi ir stulbi.

    un jaaa. ģeniālā krāsaino kauliņu spēle man laikam tad patīk labāk par Aliasu.





    Es neesmu PRET tetovējumiem. Man viņi gluži vienkārši nepatīk. Lai gan ja to uztaisa kāds mans attāls paziņa, tad ir iespēja, ka es paskatīšos, pateikšu, ka smuki un aizmirsīšu.

    Nu jūs tāpat bijāt otrās. Neteiktu, ka tas ir izcils zaudējums :D Vienkārši man gribētos, lai man sanāktu.

    AtbildētDzēst
  5. Labākais teikums visā- horoskopi ir stulbi. Tu tikai tagad pēc apraksta izlasīšanas neiedomājies, ka tāda arī esi un necenties piesavināties visas tās īpašības :p

    Un jā, man arī ir trakums uz fotokonkursiem :D

    AtbildētDzēst
  6. :D :D labi. es zināju, ka tev būs ko teikt par šito :D es nezinu, kāpēc man patīk lasīt viņus.


    šitais ir par tēmu: "HIV objektīvā gaismā" viņu organizē organizācija "jaunatne pret Aids"
    Man šķiet, ka man vajag vienkāršāku tēmu. negribi kko šitam izdomāt? :D

    AtbildētDzēst
  7. Katrā stāstā, muļķībā un baumā ir sava daļiņa patiesības.
    Fotokonkursu taču ir daudz. :)

    AtbildētDzēst
  8. Man viena organizācija sūta aicinājumus piedalīties. Skaties globālāk! (artistswanted.com)
    Plus paskaties mātē Googlē! Tomēr es atvieglošu jūsu mocības http://www.latfoto.lv/foto-konkursi.html

    AtbildētDzēst
  9. Tur visu laiku mainās acīmredzot. Nāk klāt jauni. Tagad arī ir kaut kāds. Plus nāk ziema, Ziemassvētki, Valsts svētki, kam par godu mēdz rīkot šādas akcijas.

    AtbildētDzēst
  10. Tur izskatās tik ļoti nopietni.
    Bet paldies!

    AtbildētDzēst
  11. Ar rakstnieku konkursiem ir daudz grūtāk. Tādu Latvijā praktiski nav.

    AtbildētDzēst
  12. uzrīko konkursu: "Labākais RAINIS"

    AtbildētDzēst
  13. Rainis kapā otrādi apgrieztos, ja izdzirdētu jauno rakstnieku dzeju. :D

    AtbildētDzēst
  14. Meh, man Raiņa dzeja nekad nav pārāk patikusi... Es izvēlos jaunos dzejniekus pār Raini katru dienu :D. Pieņemu, ka pēc šitā teikuma Rainis kapā sāka rotēt kā kaķis, kam pie muguras piesieta sviestmaize

    AtbildētDzēst
  15. Es pat negribētu zināt, kas notika ar Zani tajā brīdī, kad pateici. Ko Rainis dara savā kapā mani maz interesē.

    AtbildētDzēst