piektdiena, 2011. gada 25. marts

vakar atcerējos, ka ir jāvēro debesis.

Cilvēki jau sāk sūdzēties par jaunu rakstu neesamību.
Nav bijusi iedvesma un ķeksīša atlikšana jau tā pārāk bieži tiek piekopta. Tas ir pavisam nepatīkami un nepilnveidojoši.

*Esmu galīgi garām ekonomikā. Es tiešām neizprotu to, kā tā darbojas. Es tevi apbrīnoju, Liene. Vispār tas ir tā diezgan svarīgi.
Un es sevī pamanīju mazohistiskas tieksmes.
Bet vispār es gaidu brīdi, kad es salūzīšu. Tikai tas varētu nebūt tik drīz, ņemot vērā, ka esmu tik ļoti savaldīga.
*Man ir jāmācās sevi pasniegt. Un vēlreiz apsolos sevi pilnveidot. Pārāk liels stress mūžīgi un man ir problēmas loģiski sakārtot informāciju. Īstenībā man šķiet, ka tā ir mana lielākā vājība un tāpēc arī mani domraksti tika novērtēti zemu skolā, jo es nespēju izlasīt galveno un sakārtot pa punktiem. Viss ir putrā.
Bija seminārs (tas tā, lai vismaz kaut kas no tā, ko es daru šeit tiktu aprakstīts). Žēl, ka es nebiju tā, kas gulēja liftā. Ne visi var par sevi pateikt, ka ir to darījuši.

Nevajadzētu būt tā, ka cilvēki dzīvo tikai tāpēc, ka tā ir jādara.
Man nevajadzētu paļauties uz to, ka viss tiks izdarīts manā vietā. Tiešām IR kaut kas jādara, lai kaut kas mainītos.

Mazliet filozofisku domu un vakars aizpildīts. Man laikam patīk labāk gulēt pie citiem, jo tad miegs nav tāds, kā ar bomi pa galvu, bet tāds patīkams. Var vienkāršāk piecelties no rītiem nevis ilgi pusatslēgušā stāvoklī nespēt izlīst no segas apakšas. Un pie citiem ir māju sajūta, bet tu neesi mājās. ( Mana ģimene reāli pārspīlē ar manu nebūšanu mājās. Es šonedēļ tikai divas dienas nebiju naktīs mājās būtībā. Nu vēl gan seminārs,kas bija no piektdienas līdz svētdienai, bet tas jau skaitās pagājušajā nedēļā. Un es šodien esmu mājās un tā ir piektdiena, tā kā tas vispār ir kā vairākas dienas uzreiz.)

Es gribu mežus, kalnus un jumtus, un klintis. Es gribu vēlmi cīnīties.

Bet ir smieklīgi, ja es palasu tvnet ziņas vai ilustrēto zinātni vai ilustrēto vēsturi, tad tik ļoti ir iespējams vairāk iesaistīties sarunās. Tikai tagad saprotu, ka tie ir informācijas avoti, no kuriem cilvēki tik ļoti ņem iedvesmas sarunām. Pirms tam man šķita, ka viņi vienkārši ir ģeniāli, bet tagad es saprotu, no kurienes viņiem tā informācija.
Vispār random visādu faktu pieminēšana skaitās kā inteliģences pazīme? Kas vispār ir inteliģents?
Tas atsauc atmiņā: "Jūdas Graši- Par Inteliģentu" un tas savukārt atsauc atmiņā manu pirmo festu "Dark Ligo". Laikam, ka tas bija mans pirmais, bet varbūt, ka tomēr tā paša gada Zvērs bija pirmais. Tiešām nespēju atminēties, bet atceros čali ar playboy zaķīti ausī un Hektoru, un ķirbja pārdošanu par 1 sant, un Huskvarn motorzāģa pirmās reizes redzēšanu, un pēdējās naudas izmantošanu, un Matīsa džempera valkāšanu, un dejas pie Jūdas Grašiem, un grāvis ar tiltiņu, un un un... atmiņas.

5 komentāri:

  1. Matīsa džemperi visi ir valkājuši :D

    ām, TVNET vai citas adreses nav random ziņu avoti. Tie ir par jaunāko pasaulē. Man vispār ir vitāli to visu lasīt un orientēties tajā, pie tam neder tikai viens vai divi dažādi mediji. :D Visu laiku jāāāzina.

    AtbildētDzēst
  2. es negribēju aizvainot Tvnetu kā random ziņu avotu. Es ļoti labi izprotu tā nopietnību :D
    Tas jautājums nebija tik ļoti saistīts ar spriedelējumiem par tvnetu.

    AtbildētDzēst
  3. jā, man arī nepatīk, ka tev vairs nav tik daudz ierakstu, man nav vairs, ko lasīt :D

    random faktu pieminēšana nu nekas tāds baigi nav, ģeniālie cilvēki, manuprāt, parasti zina pateikt kaut ko vairāk un pa tēmu. un galvenais: ko tādu, kas ieinteresē tevi pašu sameklēt un izzināt par to, kas tika pateikts, kaut ko vairāk, noskatīties to filmu vai sameklēt to grāmatu, vai vienkārši izlasīt par to internetā. tu tagad vari paspīdēt ar gada gliemežiem kādā inteliģentā sabiedrībā :D

    AtbildētDzēst
  4. Es tiešām nezinu, kādai būtu jābūt sarunai, lai es tajā varētu iejaukt gada gliemezi. :D

    AtbildētDzēst
  5. nu tad izmanto random faktu pieminēšanas metodi, to jau var jebkurā sarunā, vienkārši faktu paziņojot :D par to, vai tas vairos tavu inteliģenci pārējo acīs gan es negalvoju :D

    AtbildētDzēst